LE-PATAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 281 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Le-Patat. Meer weten? Ontdek meer

17 aug 2022 om 4:07 Friet gebakken in oud vet wat zelfs naar vis stonk echt goor Hamburger kwam zoveel water uit dat het broodje als het ware in het bakje dreef. Echt een Gore friet tent
7 jul 2022 om 21:09 Super lekker
21 jun 2022 om 20:03 Goede frietzaak met nette service. Werd netjes door gegeven dat de bestelling iets later zou zijn.
1 jun 2022 om 23:34 Netjes en lekker en snel
27 mei 2022 om 20:30 Keurig en correct
28 apr 2022 om 18:03 Keurig optijd geleverd én ook warm én smaakte heerlijk is iedereen aan te bevelen
24 apr 2022 om 1:10 Varkenshaas was te lang gebakken, het was helemaal droog en leek wel oud. Ossenhaas goed gebakken maar geen smaak. Wel op tijd met bezorging! En goede service! Had alleen meer verwacht van het eten.
14 apr 2022 om 19:37 Bezorger was mijn drinken vergeten (was misschien te veel met zijn telefoon bezig?) en de sitosticks waren zwart... Bak ze dan gewoon opnieuw.
31 mrt 2022 om 21:40 Heerlijke Royal Rotterdam.....alleen jammer dat er maar 4 stukjes kip op zaten!!
18 mrt 2022 om 19:06 Tien minuten later dan we hadden aangegeven. We hebben meer dan een uur van tevoren deze tijd aangegeven.
11 feb 2022 om 19:28 Prima
9 jan 2022 om 20:11 Als ik te horen zou krijgen dat ik morgen dood zou gaan dan bestel ik de Chilli cheese Fries als mijn laatste maaltijd. Echt het ultieme comfort food.