LE-PATAT

LE-PATAT Plaza Le Patat

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 274 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Le-Patat. Meer weten? Ontdek meer

28 apr 2022 om 18:03 Keurig optijd geleverd én ook warm én smaakte heerlijk is iedereen aan te bevelen
24 apr 2022 om 1:10 Varkenshaas was te lang gebakken, het was helemaal droog en leek wel oud. Ossenhaas goed gebakken maar geen smaak. Wel op tijd met bezorging! En goede service! Had alleen meer verwacht van het eten.
14 apr 2022 om 19:37 Bezorger was mijn drinken vergeten (was misschien te veel met zijn telefoon bezig?) en de sitosticks waren zwart... Bak ze dan gewoon opnieuw.
31 mrt 2022 om 21:40 Heerlijke Royal Rotterdam.....alleen jammer dat er maar 4 stukjes kip op zaten!!
18 mrt 2022 om 19:06 Tien minuten later dan we hadden aangegeven. We hebben meer dan een uur van tevoren deze tijd aangegeven.
11 feb 2022 om 19:28 Prima
9 jan 2022 om 20:11 Als ik te horen zou krijgen dat ik morgen dood zou gaan dan bestel ik de Chilli cheese Fries als mijn laatste maaltijd. Echt het ultieme comfort food.
1 jan 2022 om 19:08 Eten is heel erg lekker en de bezorging is ook snel
3 dec 2021 om 19:51 De friet was lekker en de biefstuk precies goed. Lekker gegeten
3 dec 2021 om 9:17 Bezorging in 25 min ipv aangegeven 50 min, dikke plus van mij. Mijn vriendin was jaloers op de burgers omdat die mij wel konden laten kreunen van genot.